15 Cele mai bune conturi Twitter de aflat despre sex

Cele mai eficiente Indrumari despre Relatie pentru dvs. si Partenerul dvs.

Ciment angajamentul unul cu celalalt cu incercat si adevarat conexiune sfaturi casatorie specialisti si actual perechi incredere.

Daca localizarea sufletului tau pereche o data simtit ca aspra drum, pregateste-te pentru realitate a exact cum sa faci o conexiune sa dureze. Asta datorita faptului ca conexiunile pot fi complexificate, neplacute, si, de asemenea, uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea din fericire este ca merita in mod normal total merita initiativa.

Dvs. precum si, partenerul va implica ca acele mici negre care ar putea altfel se transforma in ceva mai rau poate fi rezolvat intr-o etapa timpurie. Daca trebuie sa stiti exact cum sa comunicati mult mai bine, puteti ar putea imi place sa citesti lider trei sugestii despre interactiunea cu partenerul tau.

suplimentar merita sa ne amintim ca conectarea nu pur si simplu indica a fi capabil sa de a-ti face propriul tau punct bine, totusi aflare sa asculti ceea ce spune partenerul dvs. sustine si. Incearca sa folosesti „energic ascultand” cand vorbesti impreuna. Nu pur si simplu asteptati cautati vorbiti, dar de fapt fii atent la ceea ce pretind. Repetati ceea ce ei spun inapoi. La fel de solicitati sa clarificati puncte – nu intotdeauna presupune ca intelegi ceea ce indica prompt.

Problema

Persoane fizice deseori ganditi-va la spunand ca natural negativ, dar daca nu exista niciun conflict in relatia dvs., exista o probabilitate cineva retine ceva . Diferente intre tu si, partenerul tau sunt practic inevitabil – conteaza exact cum cum gestionati acele distinctii. In unele cazuri, este o situatie de incercare de a sugera mult mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” start care se concentreaza pe asaltand partenerul – deci, „Sunt atat de necajit ca ai uitat aniversarea”, in loc din 'exact cum poti sa fii atat de nesimtitor, incat n-ai facut-o de asemenea obtine un card! '. Incercati sa impiedicati lasand puncte scapati din control: nu spune puncte de care vei regreta mai tarziu sau doar meserie nerespecta. La fel de fii pregatit sa fii iertator: este doar cand ambii parteneri sunt dispusi sa lase sa renunte la nevoia lor de a „castiga” argumentul ca poate intr-adevar sfarsit.

Dedicatipe

In un termen lung parteneriat, angajament sugereaza acceptand ​​sa sa se ocupe probleme unul cu celalalt, pregatirea pentru viitor unul cu celalalt precum si clarificare si protejand limitele pe care le ai ati convenit. Acest lucru necesita persistenta si munca grea – dar beneficii sunt mai mari decat merita. Si, de asemenea, pe termen scurt, acesta poate suplimentar indica dedicare de la http://www.expresspress.ro/incredibil-cum-arata-acum-cativa-ani-faimoasa-actrita-porno-mia-khalifa/ moment pana la minut. Chiar daca sunteti o foarte intai data cu cineva, este important tu poti de a oferi lucruri complet concentrare precum si arata dobanda spre deosebire de intrebare ce altceva ai putea face sau permitandu-ti mintea obtine intunecat cu intrebari.

Dragostea

Grecii Ancient aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire senzuala. Inseamna a fi atras per altele diferite. Scanteia care va face relatia se simte interesant si, de asemenea, unic.

Philios. Acest lucru indica relatie. Este senzatia de intelegere unii pe altii, bucurandu-se afacerea si, de asemenea, avand partajat pasiuni.

Agape. Acest lucru sugereaza sa fii pregatit sa iesi din calea pentru alta persoana diferita individual sau pune primul. ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu o sarcina desi esti intr-adevar obosit sau ceva urias de genul ingrijirea lor dupa operatie.

O conexiune cu toate 3 din cele de mai sus cu siguranta inflori. Dar daca orice fel de unul dintre le lipseste, tu s-ar putea descoperi lucruri mai mult dur. Asta nu inseamna inseamna ca nu poti ajunge, dar acesta ar putea fi merita gandindu-te inseamna ai poti concentreaza extra in ceea ce lipseste. Daca crezi ca s-ar putea necesita ajutor cu acest lucru – sau oricare dintre celelalte diverse alte conexiune abilitati furnizate pe aceasta pagina web – s-ar putea s-ar putea cum ar fi sa incercare Conexiune Coaching.

Published
Categorized as Blog