Cât de mult ar trebui să cheltuiți pe relații cupluri?

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe https://www.openlearning.com/u/jenelle-qq5sol/blog/CeleMaiRaspanditeProblemeDinFilmulPorno/ care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier – acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil – in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de tipic lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web si specializate magazine oferiti o uriasa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele utilizare suprematie si intrare, un cuvant sigur este foarte important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este intr-adevar esential sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o speciala tehnica care are nevoie o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm– si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion orgasm on your own – in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.

Published
Categorized as Blog